Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till Drift / UnderhållDrift / Underhåll Navigera till LinköpingLinköping

Junior tekniker sökes till företag i Linköping!

Är du en student med ett teknikintresse? Söker du ett jobb där du kan utvecklas? Då kan denna tjänst vara perfekt för dig!

Sök jobbet
I denna roll kommer du att serva och reparera robotgräsklippare. Du kommer att hantera lättare felsökningar i system samt byta ut ickefungerande delar på gräsklippare. Du kommer att ingå i ett team där ni tillsammans utför arbetet, en perfekt möjlighet att lära sig och utvecklas! På plats kommer du att få en fullständig upplärning för att du ska känna dig säker i dina arbetsuppgifter.

Tjänsten är en timanställning där du under företagets högsäsong, som stäcker sig mellan maj och juni, kommer att arbeta 4–5 gånger i veckan. Därefter förväntas du kunna arbeta 1–3 gånger i veckan under juli-september med en viss fortsättning in på hösten. Arbetspassen är förlagda 07–16 mellan måndagar och fredagar.

Att du studerar eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% är ett krav i denna roll. Vi letar efter dig som har en flexibel vardag där du kan ta arbetspass flera gånger i veckan!

Detta söker vi:

Då rollen är på junior nivå krävs ingen tidigare arbetslivserfarenhet inom området. Däremot ser vi att du har ett genuint intresse för teknik samt är händig som person. Du kommer långt med en vilja och ett stort intresse! Vi letar efter dig som är en lagspelare och trivs bra med att arbeta teambaserat. Arbetet kräver noggrannhet och problemlösningsförmåga. Vidare är det viktigt att du har en god läsförståelse inom både det svenska och engelska språket.

Krav:
• Tillgänglig för att arbeta 4–5 gånger i veckan under maj-juni
• Tillgänglig för att arbeta 1–3 gånger i veckan under juli-september
• Ha en god läsförståelse inom det engelska och svenska språket
• Studerar alternativt har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%

Är du den vi söker? Ansök redan idag då intervjuer och urval sker löpande!

Nyckelord: junior tekniker, Deltid, student, Linköping

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID75882
Antal platser5 st
Publicerad23 apr 2024
Sista ansökningsdag-
OmfattningDeltid/Extra
UppdragstypRekrytering
Varaktighet6 mån eller längre
Startdatumonsdag 01 maj
SommarjobbNej
Arbetstider-
Lön-
Körkortskrav-
YrkeskategoriDrift / Underhåll

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com