Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till EkonomiEkonomi Navigera till StockholmStockholm

Vi söker en erfaren och engagerad Senior Redovisningsekonom till vår kund!

Har du tidigare erfarenhet som redovisningsekonom och är du redo för ditt nya karriärsteg? Besitter du en analytisk och lösningsorienterad sida? Då har vi rätt tjänst för dig!

Sök jobbet
Som en nyckelmedlem kommer du att vara ansvarig för att leda och genomföra alla aspekter av företagets redovisningsaktiviteter.

Arbetsuppgifterna kommer bland annat innefatta:

- Ledning av månatliga och årliga bokslut
- Ansvarig för finansiell rapportering och analys
- Övervakning och utvärdering av interna kontrollsystem
- Hantering av momsredovisning och skattedeklarationer
- Upprättande av budgetar och prognoser
- Utveckling och implementering av effektiva redovisningsrutiner och processer

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att det är StudentConsulting som sköter rekryteringsprocessen men att du blir direkt anställd av vår kund. Du utgår från kundens kontor som finns i centrala Stockholm och det är kontorstider som tillämpas med möjlighet till flex. Tjänsten förväntas starta upp omgående med observation för uppsägningstid.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har minst 3–5 års tidigare erfarenhet inom redovisning och ekonomihantering, relevant examen inom ekonomi, redovisning eller relaterat område. Du besitter en god kommunikationsförmåga och behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift. Du har starka analytiska och problemlösningsförmågor samt förmågan att hantera flera uppgifter samtidigt och arbeta effektivt mot deadlines.

Vi ser fram emot din ansökan!

Observera att endast sökande som uppfyller kraven kommer att kontaktas för intervju.

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID76206
Antal platser1 st
Publicerad10 maj 2024
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypRekrytering
VaraktighetTillsvidare
Startdatum-
SommarjobbNej
Arbetstider-
Lön-
Körkortskrav-
YrkeskategoriEkonomi

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com