Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till ByggBygg Navigera till VäxjöVäxjö

Arbeta som hjullastare i sommar hos SSAM i Växjö!

Vi söker för vår kunds räkning en hjullastarförare för uppdrag på återvinningscentralen i Häringetorp!

Sök jobbet
Vi söker dig som kan arbeta V27-34 och som vill arbeta som hjullastare hos SSAM i Häringetorp, Växjö!

Nu söker vi en Hjullastarförare till avfallsanläggningen i Häringetorp. Du kommer att ansvara över återvinningen och materialet på avfallsanläggningen. Dina uppgifter blir framförallt att köra hjullastare och hantera godset på anläggningen, men även arbeta med att lasta och lossa gods. Du kommer arbeta med återvinning av allt från glas till papper och plast. Det är av stor vikt att du arbetar med ett högt säkerhets och miljötänk då det kan förekomma farligt avfall i arbetet.

Arbetet kräver väldigt mycket ansvar och självständigt arbete, du bör ha god förmåga att hålla många bollar i luften och ha ett sinne för noggrannhet. Du kommer dagligen att arbeta med att köra hjullastare, meriterande med erfarenhet sedan tidigare. Det är även ett krav att du har ADR.

Detta söker vi:

Du är en person som trivs med att arbeta ute och trivs med att samarbeta med andra. Denna roll passar dig som besitter en hög arbetsmoral och en väldig noggrannhet. Du ska ha ett glatt kundbemötande och en bra inställning. Du ska vara ordentlig, ansvarstagande och kunna arbeta självständigt. Du är van vid att ta egna initiativ och drivs av att ha många bollar i luften! Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Om du tror att du har de kvalifikationer och egenskaper vi söker, ser vi fram emot att få din ansökan. Tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag!

Varmt välkommen med din ansökan!

Nyckelord: Hjullastare, Återvinngsarbetare, Återvinningen, SSAM, Sommarjobb

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID75979
Antal platser1 st
Publicerad30 apr 2024
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypRekrytering
Varaktighet11 dagar - 3 mån
Startdatummåndag 01 juli
SommarjobbJa
Arbetstider-
Lön-
Körkortskrav-
YrkeskategoriBygg

SAM har en långsiktig vision om att skapa ett Småland utan avfall, vilket tydligt visar deras dedikation till hållbarhet och miljöskydd. Deras arbete bygger på en stark värdegrund som inkluderar värdeorden Glädje, Respekt, Framåtanda, Hållbarhet, Tillsammans. Dessa värdeord speglar företagets synsätt och engagemang för att skapa en positiv förändring genom att främja samarbete, hållbarhet och glädje i sitt arbete med att hantera avfall och bidra till en mer resurseffektiv framtid.