Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till HR / PersonalHR / Personal Navigera till VäxjöVäxjö

Praktikant sökes till StudentConsulting i Växjö för HT24!

Vill du skaffa dig erfarenhet inom rekrytering och bemanning? Vi söker nu dig som är studerande på högskola, universitet eller liknande och har en planerad praktikperiod under höstterminen 2024!

Sök jobbet
Till Växjökontoret söker StudentConsulting nu en praktikant. Du kommer vara med i vårt dagliga arbete och praktisera nära våra medarbetare som arbetar med rekrytering - och bemanningsprocessen.

Arbetsuppgifterna är mycket varierande och består främst av rekrytering såsom urval, telefonintervjuer, intervjuer och referenstagning. Du kommer att få en stor inblick i rekryteringsprocesser och generella HR-frågor. Du kommer att få chansen att arbeta med flera olika projekt samt vara delaktig kring konsulthantering och till viss del även ha kontakt med kund.

Praktiken kommer vara förlagd mån-tors 8-17, med hänsyn till eventuellt arbete/rapport som ska skrivas. Du kommer utgå från vårt kontor som finns i centrala Växjö. För rätt person finns möjligheter att påbörja ett extrajobb innan praktikperioden!

Vid frågor är du välkommen att kontakta Tf Teamleader enhet Växjö Kenan Karic på kenan.karic@studentconsulting.com.

Varmt välkommen med din ansökan!

Detta söker vi:

Som person är du driven, strukturerad och ansvarsfull. Eftersom praktiken innebär kontakt med både kandidater, konsulter och till viss del kunder är det viktigt att du är serviceinriktad och trivs med att ha telefonkontakt. Du trivs bäst i en dynamisk organisation med ett högt tempo, där den ena dagen inte är den andra lik.

Nyckelord: HR, Praktik, Arbetsliv, Personal, Växjö

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID75511
Antal platser1 st
Publicerad6 maj 2024
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypIntern tjänst
Varaktighet11 dagar - 3 mån
Startdatummåndag 04 november
SommarjobbNej
ArbetstiderMån-Tors 8-17
Lön-
Körkortskrav-
YrkeskategoriHR / Personal

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com